Universität Paderborn

Posterpräsentation: Henning Giese: Towards Green Driving - The Effect of Tax Incentives on the Registration of Plug-in Hybrids, Tagung Data Society. Chancen – Innovationen – Verantwortung im Rahmen 50 Jahre UPB, Universität Paderborn

Am 21. September 2022 hält Dr. Henning Giese eine Posterpräsentation zum Thema "Towards Green Driving - The Effect of Tax Incentives on the Registration of Plug-in Hybrids" auf der Tagung Data Society. Chancen – Innovationen – Verantwortung im Rahmen 50 Jahre UPB im Heinz Nixdorf Museums Forum, Paderborn.