Professorinnen und Professoren des Department 2

Welcome meeting of the International Forum Economics and Mangement (IFEM): October 11, 2018

IFEM is an organization which provides a platform for German and international students to get to know each other during different kinds of intercultural activities and gain new experience for their future career. Please click here for more information.

Prof. Kosi and her team express a warm welcome to all new international students.

Please find some introductory information for the winter semester 2018/19 on the English modules M.184.2264 International Financial Reporting Standards, M.184.2294, Financial Statement Analysis and M.184.4268 Seminar in Accounting Research.